Det första stönandet

Min klitoris får stimulering under onani

När fingrarna på klitoris samarbetar då har jag hittat en punkt när det nästan är omöjligt att var helt tyst för det första stönandet kommer automatiskt. Nu är det skönt att vara kåt för det här är bara början till en kommande orgasm.

2 reaktioner till “Det första stönandet”

  1. När jag onanerar då kommer det en känsla av välbehag i min kropp som jag känner igen sedan länge. Det är en fördel för då vet jag att fingrarna gör något härligt som leder hela vägen till en orgasm.

  2. Det här blir en hyllning till min fitta för hon har gett mig så många sköna stunder under åren. Nu är jag inte rädd för att avslöja min sexualitet för jag blir så kåt när jag onanerar och det känns härligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.