Härligt med onani

Om onani och mina orgasmer

Trots att jag för länge sedan har uppnått mogen ålder så tycker jag fortfarande att det är lika härligt att smeka mig mellan benen eller att klittra som är ett nytt specifikt ord för kvinnlig onani. Jag började tidigt i tonåren när jag märkte att mina äldre systrar gjorde det, ibland onanerade vi tre tillsammans så redan där började jag få kunskap om hur min kropp fungerade vid sexuell stimulering.

Det kändes konstigt när jag kom på att även min mamma onanerade men när jag hörde henne stöna så förstod jag att det var naturligt och något som hon behövde för att må bra eller också var vi bara den kåta familjen.

En kommentar till “Härligt med onani”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.