Är jag en sexig kvinna?

är jag en sexig kvinna? jag söker en trevlig och snäll killeSom rubriken låter så undrar jag om du tycker att jag är en sexig kvinna? Själv gillar jag inte alls vad jag ser i spegeln, jag är tjock och har hängbröst. Ingen skönhet om jag själv får säga det. Som du nog förstår så är inte mitt självförtroende på topp, det har många orsaker. En är att mitt ex. gjorde sitt yttersta för att trycka ner mej i skorna fullständigt. Jag måste säga att han lyckades. Men samtidigt måste jag ta mej i kragen och inte gräva ner mej. Därav min fråga, jag vill veta vad män tycker om hur jag ser ut, duger jag? Var ärliga snälla, det är viktigt för mej. Jag behöver bekräftelse så att jag kan bygga upp mitt självförtroende igen.

Jag har ett sött ansikte, blont halvlångt hår, så bara jag blir lite smalare så kanske jag blir snygg igen?! Samtidigt så undrar jag om det finns någon kille här som vill dejta? En dejt där vi träffas och snackar lite och ser om vi är på samma plats i livet och om vi vill ses igen. Om inte så kanske vi blir vänner, det kan man inte få för många av. Men helt ärligt, det är inte vänner jag söker här. Utan en man att krypa ner i sängen med och ha det mysigt och skönt med. Vanlig skön mjuksex hade inte varit fel, jag har inte haft det på väldigt länge nu. Det känns kan jag säga, jag är minst sagt utsvulten.

Hur ser en sexig kvinna ut?

Hur är det nu, det här med en sexig kvinna? Ska hon ha silikonbröst som står rätt ut och är fasta, trots hon är över 30? Är det meningen att man ska ha tatuerade ögonbryn som är så fult. Och det här med ankläppar som så många tjejer har, det är så groteskt fult, de flesta gör ju jätteläppar. Om du frågar mej så tycker jag inte allt det där konstgjorda är ens i närheten av att vara sexigt. Men det verkar som tjejerna tycker det själva, vad tycker ni killar? Jag kan sätta hur mycket som helst på att ni föredrar en naturlig kvinna, stämmer det? Själv skulle jag aldrig göra några ingrepp på min kropp om jag inte var tvungen pga. hälsan. Men det är jag det.

Om du hör av dej och vill dejta mej, så ska du vara en seriös kille som är snäll och omtänksam. Du ska vara öppen för vad som kan tänkas hända, vi kanske blir vänner, ett par eller knullkompisar. Jag har ett öppet sinne och planerar inget utan tar allt som det kommer, för mej funkar det bäst. Att stressa på och ha bråttom funkar inte för mej, så vi ska ta det lugnt oavsett vad vår dejt slutar med. Jag vägrar ha engångsligg, det ger mej inget, jag har gjort det förut men det är slut på det. Jag vill ha något mer stabilt, jag är för gammal (32 år) för att ligga runt. Helst av allt vill jag hitta kärleken, men jag fattar att det inte är helt lätt, men önska får jag ju göra.

Det blev många frågor men jag hoppas att någon trevlig kille vill höra av sej och ge sin syn på mej. Och säga om jag är en sexig kvinna eller inte. Detta är lite spännande, kom ihåg att vara ärlig, även om det du säger kanske inte är vad jag vill höra. Vi hörs hoppas jag!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar