Ensam mamma söker

ensam mamma söker en kille för ett kk förhållandeSå här är det, ensam mamma söker en kille som vill ha ett kk förhållande med mej varannan helg. Varken mer eller mindre! Något förhållande där känslor är inblandade vill jag inte ha. Jag har varken tid eller lust till det, min vardag är full och jag har inte tid för nåt annat än mej själv och mina två avkommor. De är ganska stora nu men jag vill inte träffa någon när dom bor hos mej. Och hos mej är dom alltid utom varannan helg.

Som mamma tycker jag inte det passar sej att jag springer på krogen och drar hem killar. Så därför tänkte jag att ett kk förhållande är ju helt perfekt. Problemet är nog att hitta ”rätt” kille som gillar läget och bara vill ses varannan helg. Men, jag vet inte om det är svårt att hitta en kille eller inte. Jag gör ett försök här och nu och hoppas på det bästa.

Jag är strax över trettio och jag tror du är minst 30 år, singel och fräsch. Nu är jag inte perfekt, långt därifrån, jag är nog en rätt så alldaglig tjej som inte sticker ut nåt nämnvärt. Mitt liv är bra, jag har ett eget företag och klarar mej bra. Jag har tyvärr haft oturen att ha stött på oseriösa killar och det vill jag undvika denna gången. Dels har dom inte varit den som de har utgivit sej för att vara. Sen har dom haft drogproblem, efterhängsna ex och sådant. Det vill jag inte ha igen, du ska inte ha några problem och också leva ett ordnat liv. Jag pallar inte med en massa strul, men vem gör det?!

Ensam mamma söker ett kk förhållande

Jag är fri hela helgen och vi kan ses redan på fredagkväll och sen kan vi umgås till söndagen. Att börja med lite fredagsmys låter väl härligt?! Vi ska ha det mysigt, fixa käk, kolla en film, spela spel och bara vara. Sex ska vi också ha, det är ju mysigt och kramar med. Om du har sex med andra måste vi använda kondom, men det förstår du nog. Annars bryr jag mej inte om vad du gör när vi inte träffas. Detsamma gäller dej, du låter mej vara när vi inte ses. Visst kan vi höras men jag ser ingen mening med det. Vi ska ses varannan helg, ensam mamma söker just det och inget annat.

Sex gillar jag, det vill jag ha väldigt mycket, bara så att du vet. Jag har lite sexfantasier jag vill förverkliga så du får ha ett öppet sinne och vara spontan. Exakt vad mina fantasier är, det berättar jag när vi träffas face to face. Har du några sexfantasier?

Jag tänker så här, för att verkligen förstå att du är seriös så vill jag att vi snackar i videosamtal. Det måste vi göra innan vi träffas, det är ett krav. Sen ska vi ta en fika och kolla av kemin, för kemin är superviktig. Utan kemi ingen vänskap, inget mys och inget sex. Första gångerna träffas vi hemma hos mej, sen kan vi mer än gärna vara hos dej. Hade varit skönt för mej att komma iväg också. Det gör inget om du bor en bit bort, vi kan ta tåget, buss eller flyga till varandra. Jag har bil så jag kan köra till dej också om det inte är för långt bort. Men första gången kommer du till mej.

Är du sugen på att träffas och se om det blir något mer? Hör då av dej till mej och berätta lite om dej själv så får vi se vad framtiden har i sitt sköte! Puss och Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar