Gillar du att slicka fitta?

kåt tjej vill att du ska slicka fitta på mejJag har en len och fin fitta och jag undrar om du gillar att slicka fitta? Ifall du gör det så vill jag att du slickar min fitta och slickar mej till orgasm efter orgasm. När jag fått minst tre orgasmer så ska du knulla mej. Jag ska bara ligga och slappna av och du slickar min fitta, jag kommer fort första gången om du är en duktig slickare. Du ska runka din kuk samtidigt som du slickar mej, det tänder jag på. Om du gillar facesitting så gör vi det så kan jag samtidigt se när du runkar kuken och jag kan smeka mina bröst. Det rinner till nu kan jag säga, bara tanken på att en okänd man ska slicka fitta på mej.

Så vår sexträff börja med att du slickar mej till orgasm några gånger, sen knullar vi så stickorna ryker. Sex är så jäkla skönt och jag kan hålla på i timmar! Drömmen är att hitta en kille som också kan knulla i timmar. Men jag förstår att det inte är så lätt och jag fattar att du måste vila mellan spruten, men det är helt ok. Bara vi fortsätter att knulla igen efter typ fem minuter. Kanske tar vi en dusch mellan varven, så går tiden lite fortare och vi blir fräscha båda två.

Det är återkommande sexträffar jag söker och jag som söker dej är en kåt tjej på 28 år. Du är i min ålder eller äldre, helt ok om du är över femtio, men då måste du vara fräsch för din ålder. En go, hård och ådrig gubbkuk hade varit skönt att få i fittan, det har jag aldrig fått prova nämligen. Älskar du att slicka fitta? Är du en kåt man, hör då för fasen av dej, vad väntar du på????

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar