Jag är en stor kvinna

jag är en kåt stor kvinna som vill dejta en trevlig man för vänskap och sexFinns det någon man här som gillar en stor kvinna och vill dejta mej? Jag vet att det finns en del män som föredrar oss kvinnor som är modell större. Men var ni finns det vet jag inte, jag har letat ett tag men hittar ingen. Så nu ger jag hoppet till min sexannons här på sexybitch.se och hoppas på tur. Det är tråkigt att jämt vara ensam och inte ha en man vid min sida. Dock förväntar jag mej inte att hitta en livskamrat här och skulle jag mot all förmodan göra det, då är jag intresserad. Det är dumt att stänga dörrar, det är bättre att vara öppen för vad som kan hända. Allt kan hända, eller inget alls, den som lever får se!

Alltför länge har jag levt ensam och alltför länge har jag varit utan ett sexliv. Nu saknar jag en mans armar runt min stora kropp. Jag saknar en man att prata med om allt möjligt och jag saknar sex med en man. Närhet och sex är nog det jag saknar mest i min ensamhet. Visst har jag några vänner, men det är inte samma sak, jag är jämt femte hjulet också och det är inget kul. Det känns nästan som jag är oskuld, så länge sen är det som jag hade sex senast. Men när man är en stor kvinna som mej så är det inte helt lätt att hitta en man som vill dejta. Än mindre hitta en man för ett sexförhållande, tyvärr så är det så.

Gillar du mej, en stor kvinna?

Värst är ensamheten på helgerna, det är mest då jag vill träffas och jag vill helst träffa en och samma man regelbundet. Jag vill att vi träffas på någon plats där det finns andra människor. Om vi vill träffas igen så bjuder jag gärna hem dej på en god middag. Jag är duktig på att laga mat, men det syns nog haha. Så har vi en trevlig kväll tillsammans, sen vad som händer där och då, det står skrivet i stjärnorna. Men jag hoppas på en trevlig kväll med mycket snack och sen en skön natt tillsammans. Jag kommer nog att vara lite blyg till en början, men det är sådan jag är. Men i rätt sällskap så slappnar jag av ganska fort.

När det kommer till sex så gillar jag det mesta men är ganska traditionell och jag kan ha sex i flera timmar. Nu är jag minst sagt utsvulten eftersom det är så länge sen, så då kan jag nog knulla mycket länge. Jag vill gärna gå ner i vikt och sex är den allra bästa motionen. Det är både skönt och det gör nytta, så det är win-win. Och sen kanske jag ska säga att det är helt ok om du också är modell större, men det är inget krav. Renlighet är däremot ett krav, det är viktigt för mej! Hur du ser ut spelar inte så stor roll, det viktiga är att du är en reko man. Och att vi har kemi såklart. Så, vill dejta mej, en stor kvinna och är du seriös i detta? Isåfall, hör av dej så att vi kan träffas snart. Stor kram från stora mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag är en stor kvinna”

Lämna en kommentar