Jag är en tjock kvinna

tjock kvinna vill träffa en snäll man för sex och vänskapJag är en tjock kvinna och jag är väldigt ensam och jag har ingen, det är dags att ändra på det. Men frågan är om ens här finns någon som vill ha mej? Någonstans måste jag börja och jag tror att en sexblogg är en bra början. Här kanske finns en man som åtminstone vill utnyttja mej sexuellt, nåt mer tror jag inte är aktuellt. Vem vill liksom ha en kvinna som ser ut som jag gör?! Inte många tyvärr, men kanske finns här en man som inte är så snygg som vill ha mej? Jag har inga krav som du nog förstår, hur ska jag kunna ställa krav på någon med tanke på hur jag själv ser ut. Jag försöker vara realist och inse hur det ser ut i verkligheten och nu hoppas jag på det bästa.

Har några få vänner men dom har alla förhållande, så dom har inte tid att träffas så ofta. Så jag är mest ensam förutom när jag är på jobbet, men det är ju jobb och inte mitt privata liv. Det har nog räddat mej många gånger, att träffa lite folk där. Men nu måste jag förändra det, men frågan är om en tjock kvinna som mej. Som till råga på eländet också är ful kan hitta en snäll man?!?! Bara att lägga in en nakenbild på mej själv är mest skämmigt. Men jag tänkte att det är lika bra att göra det så du ser hur jag ser ut. Jag har en hårig fitta så det måste du gilla, lika bra att säga det redan nu. Att aldrig få ha sex är jobbigt också och att ingen kramar om mej.

Nej, nog om mej nu, berätta om dej själv, finns du snälla man här som vill ses?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar