Jag har en hårig fitta

mogen kvinna med hårig fitta söker sexHallå! Jag är en kvinna i 40 års åldern och jag har en hårig fitta och söker en man som tycker om det. Vis av erfarenhet så är det inte alla män som gillar att man har en buske. Det verkar som de flesta kvinnorna idag rakar sin fitta. Och det verkar också som männen vill ha en rakad fitta. Men inte alla hoppas jag, men att hitta en man som gillar det är inte helt lätt. När man träffar en man så är det första man frågar om han gillar en hårig buske. Det funkar ju inte riktigt så. Men sen, när man hamnar i säng så blir dom besvikna, det har jag förstått. De har inte sagt något men jag förstår för dom vill inte slicka fitta och jag ser att dom inte är helt bekväma.

Det är inte så att jag kör en massa engångsligg, absolut inte. Men såklart har jag det ibland, jag är ju singel och vill också träffa någon ibland. Så därför testar jag en sexannons här. Och hoppas att jag hittar en man som gillar en hårig fitta. Helst vill jag träffa en man regelbundet och ha ett kk förhållande, det hade varit trevligt. Dock vill jag inte stadga mej ännu, jag trivs rätt så bra med singellivet. Det enda jag saknar är sexet och såklart lite närhet också, det är ju inte fel. En go kram, någon att snacka med, någon utanför den vanliga vänskapskretsen.

Hårig fitta och en trevlig kvinna söker dej

Du är en man, du får jättegärna vara orakad mellan benen, det gillar jag som du nog förstår. Vi träffas nångång ibland, inte alltför ofta, kanske 1-2 gånger i månaden, det räcker för mej. Men vem vet, vi kanske träffas oftare än så, det får vi se, svårt att bestämma det utan att ens träffats. Jag tänker att vi ses och tar en kaffe, ett glas vin, en lunch eller bara en liten promenad och snackar. Sen tar vi det vidare eller så skiljs vi åt. Jag vill vara tydlig med att om jag inte känner någon attraktion med dej så säger jag det. Det vill jag att du också gör, det blir enklast så. Kanske kan det kännas lite jobbigt att nobba någon. Men faktum är att man inte kan gilla alla människor och än mindre känna attraktion till alla. Så är det ju.

Jag vill ha helt vanlig mjuksex, eller som det kallades förr, vaniljsex, det gillar jag bäst. Jag tycker inte om hård sex eller andra nymodigheter. Mannen jag vill träffa är från 30 år och uppåt, ren, fräsch, gärna vältränad och välutrustad. Men det mesta är önskemål, det är så svårt att veta om det är rätt man innan vi står öga mot öga. En fika med en ny bekantskap är alltid trevligt. Så vi har kul när vi letar efter en sexpartner, det är ju bara positivt. Vi kanske blir vänner om det inte blir sex. Men vi får se. Är du en trevlig och seriös man som gillar en hårig fitta. Skriv då en rad till mej så får vi se om vi träffas i verkligheten. Kramar från mej till dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag har en hårig fitta”

Lämna en kommentar