Jag vill vara din sexlärarinna

kåt mogen kvinna vill bli din sexlärarinnaHej alla unga män 18-30 år, jag är en mogen kvinna som vill bli din sexlärarinna. Jag är inte jättemogen, är 45 år och ser otroligt bra ut för min ålder. Det är inte många som tror att jag är så gammal som jag är, det säger dom iallafall. Jag har turen att ha bröst som ser ut som när jag var ung och jag är vältränad och i fin form. Numer är jag ensamstående och trivs jättebra med det. Men så har jag fått smak på sex med unga killar och nu vill jag ha mer. Träffade en kille som var 19 år på krogen och det blev så att han följde med mej hem. Vi hade helt fantasiskt bra sex hela natten, sen träffades vi några gånger. Men så skaffade han tjej så nu träffas vi inte mer.

Så nu är jag på jakt igen, tänkte testa en sexannons och se om ni unga kåta killar finns här och behöver en sexlärarinna?! Sex är jag duktig på, få kåta kvinnor är så duktiga på att knulla som jag. Suger kuk som en gudinna gör jag, sägs det iallafall, kanske beror dett på att jag älskar att suga kuk. Tja, sex i det stora hela är det bästa jag vet och gärna med en yngre kille. Nu är jag inte ute efter att knulla runt med en hel massa killar, för mej räcker en och samma kille. Så vi ska ses regelbundet och bli knullkompisar.

Unga kåta män se hit!

Nu är det också så att jag vet att unga män är ganska oerfarna och vill lära sej allt om sex. Det är mitt kall, att lära upp dej så du blir världens bästa älskare. Så om du är oerfaren, kåt och villig, då måste vi ses. Om vi har kemin som krävs så vill jag att vi träffas regelbundet under en tid. Jag vill inte träffas för mycket och för länge, för jag tröttnar efter ett tag. Men om du vill ha den bästa sexlärarinnan så är jag nog den bästa. Mitt självförtroende är på topp, jag vet mitt värde, jag vet vad jag kan och jag vet att jag är både snygg och sexig.

Grejen är den att jag inte knullar med vem som helst. Jag är ganska kräsen, så även om vi bestämmer att vi ska ses och ta en kaffe och snacka lite. Så innebär det inte per automatik att vi kommer att ha sex. Jag vill säga det redan nu så att du vet det. Tror också att du förstår att man inte kan ha kemi med alla och det är bara så livet är. Attraktionen måste vara där annars lär det inte funka. Jag vill att du är ärlig mot mej och att du är 100% seriös i detta, jag är seriös och vill verkligen ha sex med en ung kille. Ni är så heta i sängen och kuken är hård länge. Och ni kan fortsätta knulla trots att ni sprutat, det är så läckert så jag finner inga ord för det. Hör av dej så att vi kan börja snacka över nätet sen hoppas jag att vi kan ses i verkligheten. Sugen och kåt? Jag är ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Jag vill vara din sexlärarinna”

Lämna en kommentar