Kåt och knullsugen

jag är en tjej som är kåt och knullsugen, söker sexHej jag är en kvinna som är strax under trettio och jag är kåt och knullsugen. Jag vill träffa en trevlig kille som är i min ålder som vill ses och ha en sexträff. Nu är det inte så att jag vill knulla runt med flera utan bara med en. En kille som jag träffar regelbundet och har det skönt med när lusten faller på. Om jag ska vara helt ärlig så är detta min första sexannons. Jag har aldrig sökt sex på detta viset, aldrig någonsin så jag är lite nervös. Bara att ta en nakenbild på mej själv var skitsvårt och bilden blev inge bra, men den får duga. Du kan åtminstone se hur jag ser ut och jag hoppas att jag duger till någon kille.

Nu är jag ingen pingla, långt därifrån men jag har ett gott hjärta och är en snäll tjej. Ibland lite för snäll och det funkar inte alltid för jag blir utnyttjad ibland. Men hellre snäll och har ett rent samvete och kan gå med rak rygg. Killen jag vill träffa ska också vara snäll, omtänksam och en skötsam kille. Killar med problem, efterhängsna ex. problem med droger/sprit och liknande vill jag inte ha kontakt med. Jag orkar inte med en massa problem för nu vill jag träffa en kille för en sexträff. Så vi ska inte gå in på djupet och bli något par, utan vi ska ha sex tillsammans.

Är du också kåt och knullsugen?

Som jag skrev, jag är ingen pingla, jag ser väl rätt så vanlig ut. Har en bred rumpa och små bröst, vet inte om killar gillar det men jag är den jag är och det är take it or leave it. Ungefär så, jag krusar ingen och jag är till viss del kräsen också. Om vi inte har attraktion så kvittar det hur trevlig du är, attraktionen är A och O för mej. Precis samma gäller med renlighet, det är superviktigt, jag vill ha sex med en fräsch kille.

Sex som jag tycker om är nog ganska traditionellt, inga konstiga utsvävningar. Det verkar som helt vanlig sex är helt ute nuförtiden och det är lite trist. Vad är det för fel på missionären? Den är verkligen riktigt jäkla skön, bakifrån likaså och att rida en hård kuk är superskönt. Jag har ingen lust att prova analsex, jag har ingen lust att slå och smiska, det är inget för mej. Passionerad sex vill jag ha, mycket njutning, långa förspel, mycket slick och sug. Jag är ingen tråkmåns i sängen men jag vill inte prova en massa konstigheter, så är det bara.

De män jag brukar attraheras av är riktiga män som bejakar sin manlighet. Om du är en man som rakar bort håret på bröstet eller om du sminkar dej, då är jag inte intresserad. Det enda stället du får raka dej på är i skrevet och på ryggen ifall du har kraftig behåring där. Själv har jag rakat mej mellan benen, men bara blygdläpparna, jag har kvar busken ovanför. Hör av dej, jag vill träffas snart och se om vi har attraktion, kondom är ett krav, är du kåt och knullsugen eller inte?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Kåt och knullsugen”

Lämna en kommentar