Kvinna 30 plus

kvinna 30 plus vill hitta en pojkvänHej alla killar, jag är en kvinna 30 plus som vill stadga mej och skaffa en pojkvän. Jag är less på att vara singel och inte ha en bästa vän att dela allt med i vått och torrt. Nu är det inte så att jag inte har vänner, för det har jag så jag klarar mej. Men det är inte samma sak som att vara i ett förhållande. Det där att ha nån att berätta hur dagen varit, vad som hänt och sånt, det saknar jag.

Och att ha nån att mysa med och vakna upp med och allt det där. De flesta av mina vänner har stadigt förhållande och jag är jämt femte hjulet, det börjar bli lite trist faktiskt. Jag ser hyffsat bra ut, men några nakenbilder på mej får du inte, varför skulle jag ge dej det? Det är inte det som är det viktiga ju, men en halvnaken bild får du här, det räcker!

Nu vet jag att det inte är så enkelt att hitta kärleken direkt, det tar lite tid. Men någonstans måste jag börja och varför inte här?! En anledning att jag skriver min kontaktannons här är att jag älskar sex. Men vem gör inte det liksom?! Det gör väl nästan alla eller? Jag är en kåt kvinna och jag gillar sex mycket, så är det bara! Nåja, jag måste hitta en kille som jag funkar bra med i sängen annars lär förhållandet inte funka i längden. Något annat som är superviktigt för mej det är att vi är ärliga mot varandrar, det är ett måste, ett krav! Om man inte är ärlig, då kommer svartsjukan och ett förhållande med svartsjuka funkar aldrig.

Kvinna 30 plus vill dejta

Som person är jag ganska snäll, tänker mycket på andra, är envis som synden ibland. Och sen är jag en kvinna som tycker om ordning och reda i hemmet, inte så att jag är pedant. Men jag vill ha rent, ordning och reda i mitt hem, så du får inte vara en slarvpelle. Då lär det inte funka, jag kommer att bli tokig på dej då. Jag tycker om att resa och gör minst en resa varje år, det kan vara både till solen och skidresa. Men jag föredrar solresor, det är skönt att ligga på stranden och slappa. Men jag vill se mej omkring också, så du ska gilla det också.

Killen jag kan fastna för är manlig och sej själv och han ska se bra ut i mina ögon. Sen gör det inget om du är vältränad, men det är inget krav, men hyffsat tränad måste du vara. Jag är mycket aktiv och motionerar, går dock inte på gym utan kör mycket power walk och vanliga promenader. Jag äter sunt men är ingen vegan eller nåt sånt trams och jag ingen nutids-femininst. Politiskt är jag till höger det bör du också vara, jag skulle inte kunna leva ihop med någon som är till vänster. Men vi undviker att prata politik, iallafall i början, det är inget roligt samtalsämne.

Jag vill gärna flytta ihop ganska snabbt om vi har starka känslor för varandra. Annars vill jag vänta lite och vara särbo, men det får vi se hur det blir, vi har inte träffats ännu ju. Sex kommer vi inte att ha till en början. Det är för att jag ska veta att du verkligen är seriös och vill ha ett fast seriöst förhållande. Så många killar ljuger och låtsas att dom vill stadga sej, sen är dom bara ute efter ett ligg. Är du seriös så respekterar du och förstår det. Hör av dej, jag vill ses helst igår, pussar och kramar.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar