One night stand

kåt tjej vill prova one night stand för första gångenSå här är det, jag är en kåt tjej som vill ha one night stand, något jag aldrig har haft i mitt liv. Nu är jag inte så gammal, bara 24 år men jag är nästan aldrig ute och festar. Så därför har det aldrig blivit att jag haft ONS men nu vill jag prova det. Även om jag är en ordentlig tjej och faktiskt aldrig tänkt tanken att knulla nån en gång och inte mer. Men nu är jag supernyfiken, det är ju skitspännande och rätt bekvämt.

Bekvämt för det blir inget tjat om att bli ihop och sånt, det har jag inte tid med nu, jag jobbar massor. Så one night stand kanske är det jag ska syssla med för att få mina kåta lustar stillade. Jag är kåt jämt och det måste du också vara och du ska kunna knulla i minst 1 timme! Du är en kåt kille från 24 år och upp till max 35 år och om vi har kanonbra sex, då kanske vi ses igen?! Vi får se, inget är bestämt, vi har ju inte träffats ännu. Men snart kanske vi ses irl, jag hoppas det, jag är kåt och knullsugen, puzzzen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar