Sex i Helsingborg

kåt kvinna söker sex i helsingborg med en kåt manTjenare, jag är kåt kvinna som bor i Helsingborg och jag vill ha sex i Helsingborg med en svensk man. Nu bor jag inte i centrala Helsingborg utan en liten bit utanför Helsingborg. Jag ser bra ut för min ålder, jag är 45 år, singel och lever ensam sen flera år tillbaka. Nu saknar jag sex men också någon man som kramar om mej och ger mej ömhet. Som singel saknar man det och jag har slutat gå ut i stan, det är för farligt. Så nu ska jag försöka hitta en trevlig, snäll, omtänksam svensk man som vill ses lite ibland. Vi börjar som kompisar och sen får vi se om det leder vidare till ett kk förhållande.

Sakta men säkert tänker jag, jag har inte bråttom och det får inte du heller ha. Det får ta den tid som vi båda behöver. Jag ligger inte direkt, det kan du glömma. Är så trött på killar som ska ligga direkt, sen drar dom som en avlöning när dom fått det dom var ute efter. Jag är ingen knulldocka som särar på benen direkt, glöm det! Vi ska ha passionerad sex om det går så långt som till sex. Jo, man kan ha det fast man inte är ett par, jag har haft det förut och jag ska ha det igen. Något förhållande vill jag såklart inte ha, då hade jag skrivit det. Men visst, om mannen i mitt liv står framför mej så tackar jag naturligtvis inte nej.

Är du en trevlig man som vill ha sex i Helsingborg, hör av dej så att vi kan börja snacka! Du är minst 35 år och som mest 55 år, det blir lagom tror jag, då är vi på samma plats i livet. Vi ses snart hoppas jag, puss och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar