Ska vi kolla porrfilm

kåt tjej vill kolla porrfilm med en kåt killeNu ska jag göra något jag aldrig någonsin gjort. Jag vill kolla porrfilm med en helt okänd kille, jag vet att det är galet och nog lite konstigt att en tjej vill det. Men nu ska jag testa det och man ska testa allt minst en gång. Så nu gör jag det. Vem är jag som är lite smått galen? Jo, en trevlig tjej, faktiskt en helt vanlig tjej som gillar att träffa nya människor. Sex är något jag verkligen gillar, så varför inte slå två flugor i en smäll. Träffa en okänd kille och kanske kanske ha sex med han, så spännande! Men det är inte givet det blir någon sex, det får vi se. Du måste respektera om jag inte vill, men jag har svårt att tro jag nobbar en hård stor kuk när jag är kåt. Ja, jag är lite smått galen, men jag har roligt i mitt liv, det blir inga tråkiga stunder här inte.

Nu är jag lite försiktig av mej, jag är ju tjej och måste vara försiktig. Är du seriös i detta så har du full förståelse för det. Först snackar vi lite på nätet, sen snackar vi i telefon och om vi båda vill så tar vi det ett steg längre. Och pratar i videosamtal (med kläderna på), så vi kan se och höra varandra. På så sätt känner jag mej lite säkrare och tryggare. Om vi sen vill träffas och kolla porrfilm så vill jag att vi först ses på en offentlig plats. Om allt känns bra så långt så går vi hem till mej och busar! Sugen? Ja, det är klart du är. Du är en fräsch kille som är från 20 till 30 år, inte äldre och inte yngre än så.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar