Söker äldre män

ung kåt tjej söker äldre män för sexTjabba, jag är en ung kåt tjej på 19 år som söker äldre män som vill knulla mig. Du ska ha en härlig gubbkuk och knulla mig hårt och bestämt. Jag är så jäkla trött på dildon nu och killarna i min ålder. De kan inte knulla bra, de sprutar direkt och fan, jag hinner ju inte komma. Nu ska du inte vara en gammal gubbe haha absolut inte, utan en jag söker äldre män i ålder från 35 och upp till max 60 år.

Jag vill träffa dig ofta, du ska bli min sexlärare och lära mig hur jag suger kuk så det är skönt för killen. Och du ska lära mig hur jag runkar en kuk så det inte är obehagligt, jag vill kunna runka tills kuken sprutar. Jag bor i egen lya så om du är gift och vi inte kan knulla hemma hos dig så kan vi vara hos mig. Kanske träffar jag flera äldre män så vi måste använda kondom! Du är snygg och fräsch, hör av dig snarast möjligt, jag är kåt och knullsugen.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar