Ung blond tjej

kåt sexig ung blond tjej vill knulla med en äldre killeTjabba, jag är en kåt ung blond tjej som nu söker en äldre kille för sex. Jag är lite blyg och därför tänkte jag att det nog är lättare att hitta en kille här på sexybitch.se. Själv är jag 22 år, singel, ser bra ut, men tyvärr små bröst men jag är söt och jag är kåt och villig. Min unga fitta suktar efter en gubbkuk som knullar mej så som en kvinna ska knullas. Du ska ge mej orgasm efter orgasm och jag ska ger dej sprut efter sprut. Jag älskar att suga kuk, jag blir så våt i fittan då, det är sant och jag är one of a kind. Men du ska knulla mej hårt, du ska knulla mej mjukt. Dina vana fingrar ska pulla min trånga fitta samtidigt som din tunga virvlar runt min klitta.

Jag har alltid velat pröva lite hårdare tag i sängen och med en äldre kille blir det perfekt. Du fostrar mej och ser till att jag lyder dej, men du får inte slå mej hårt, mycket smärta vill jag inte ha. Jag ser framför mej din ådriga gubbkuk som är stenhård. Och du vill bara knulla mej och spruta mej full av sperma. När jag skriver detta så rinner det till i fittan, minst sagt. Detta är något jag har fantiserat om länge, att ha sex med en äldre kille, en van kille som kan allt i sängen. En kille som inte sprutar direkt utan som kan knulla en stund innan vi kommer. Killarna i min ålder är usla på att knulla tyvärr.

Du är äldre, singel eller inte singel spelar ingen roll. Och jag tror att det är bäst om du när mellan 35-45 år, kåt, uthållig och du vill knulla en sexig ung blond tjej som mej.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar