Ung och kåt

ung och kåt tjej söker äldre kille för sexJag är en ung och kåt tjej som vill träffa en lite äldre kille. Du är mellan 30-40 år och jag är 24 år och singel. Om du är singel eller inte bryr jag mej inte om. Vi ska nämligen bara ha sex och knulla, inget annat. Jag ser bra ut, har inga problem med att hitta killar men killarna i min egen ålder är totalt värdelösa på att knulla. Så därför vill jag att du ska vara lite äldre. Men du får absolut inte vara över 40 år, det är ingen gubbe jag vill ha sex med. Det finns en hel del lite äldre killar som ser bra ut och är fräscha. Helst ska du vara vältränad och se bra ut. Du ska vara erfaren och veta hur en ung och kåt tjej ska tas om hand på bästa sätt i sängen.

En annan sak som killarna i min ålder tjatar om är att jag ska raka fittan. No way är mitt svar till dom, för jag vill inte raka fittan, jag har inte jättemycket hår där heller. En anledning är att jag tycker det är kvinnligt med hår på fittan. Och sen finns det en anledning till att vi har på fittan. Summan av det är att jag vägrar att raka mej mellan benen och du ska gilla en hårig fitta. Min fitta är fin, den luktar gott och smakar gott sägs det och jag har en trång fitta. Men de killar jag haft har haft ganska stora kukar så det är kanske därför. Jag har ingen aning och det spelar nog inte så stor roll, min fitta är fin och hon längtar efter en erfaren gubbkuk! Jag har ganska små bröst men hoppas att du inte bryr dej alltför mycket om det. Duger jag tycker du?

Ung och kåt och villig

Jag är inte jätteerfaren för jag har haft en del sex, men jag har mycket kvar att lära. Så om du vill bli min sexlärare så blir jag glad. Men först måste vi ses och ta en fika och kolla om vi har kemi. Jag är ung och kåt men jag är inte desperat och knullar inte med vem som helst. Har vi ingen kemi vill jag inte ta på dej, kyssa dej, suga din kuk eller ha sex med dej. En del unga tjejer är nog inte så noga men jag är det, bara den bästa mannen är god nog till mej.

Nu är det också så att jag kommer att vara lite blyg till en början. Så du måste vara en framåt kille som tar för dej, men det gör du nog när du är lite äldre. När vi lärt känna varandra lite så är jag inte så blyg längre. I sängen så försvinner blygheten direkt, då tar kåtheten över, jag är så kåt när jag är med rätt man. Eftersom du är lite äldre och erfaren gör det mej nog ännu kåtare. Men som sagt, du måste vara fräsch och ganska vältränad för att jag ska gå igång på dej. Du får absolut inte vara gubbig, nej fy för gamla gubbar. Men du har nog förstått det nu hehe. Hör av dej så att vi kan träffas snart. Puzzzen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Ung och kåt”

Lämna en kommentar